Barberà del Vallès, ciutat industrial

Cerca de feina i Creació d’empreses

Cerca de feina. Servei d’intermediació laboral

Acompanyem a les persones desocupades en el procés de cerca de feina, mitjançant l’organització de tallers que facilitaran els recursos per aconseguir més fàcilment l’acompliment de les seves expectatives.
Si ets empresa i cerques professionals, consulta com et pots beneficiar del SERVEI D’INTERMEDIACIÓ LABORAL. Busquem les fonts d’ocupació que permetin fer aflorar els llocs de treball que ofereixen les empreses de Barberà i els municipis de les rodalies.

16_Borsa de treball  17_Servei intermediaciólaboral

Des de la Fundació Barberà Promoció us ajudaran a complir el vostre objectiu. Podeu consultar els següents enllaços relacionats amb la cerca de la feina.

Servei creació d’empreses

Si tens una idea de creació de negoci, nosaltres t’acompanyarem en el procés per a que aquesta pugui fer-se realitat. En els tallers de generació d’idees podràs conèixer experiències d’altres persones que com tu han decidit emprendre un projecte empresarial i t’ajudarem a reflexionar sobre el producte o servei que es vol oferir i de les habilitats que pot oferir un mateix. T’indicarem quins són els tràmits a realitzar i a quines ajudes i subvencions et pots acollir.