Barberà del Vallès, ciutat industrial

Els PAE de Barberà al cor indutrial de Catalunya

Els polígons de Barberà del Vallès es caracteritzen per la seva densitat empresarial i el fort dinamisme de competitivitat i reforç del teixit productiu.
A continuació disposeu de les següents eines per visualitzar les empreses i negocis que configuren l’entorn empresarial dels polígons industrials de Barberà del Vallès. El centre de Negocis Nodus Barberà, és un centre de titularitat municipal situat a l’epicentre dels polígons on s’hi allotgen empreses destacades que se’n beneficien de l’entorn empresarial del centre de negocis.
Nodus

L’objectiu d’aquest catàleg és convertir-se en una eina de promoció. El catàleg fa difusió del valor afegit que tenen aquests polígons, posant l’accent en les infraestructures i els serveis i, també, en les empreses mateixes que hi són presents i que són els autèntics motors del creixement del municipi, així com dels polígons en què estan instal·lats.

2.- Geolocalització polígons, empreses i serveis a través de la Guia Urbana de Barberà del Vallès:  Accediu a un servei de geolocalització i consulta sobre el municipi de Barberà del Vallès. A travès d’aquesta eina disposeu d’un servidor de mapes de la guia comercial, servidor de mapes d’urbanisme i visualització de cerques en funció als vostre interessos.

Guia urbana de BdV

4.- Planejament Urbanístic de Barberà del Vallès: A través del mapa del Planejament urbanístic del municipi podreu consultar les normatives i usos sobre el terreny.

Plantejament urbanistic

5.- Portal Polígons d’activitat econòmica del Vallès Occidental: El portal us ofereix una visió general dels polígons industrials de la comarca i alhora us permet fer la cerca acotant el municipi de consulta. Treballem conjuntament amb el COPEVO per oferir-vos l’oferta de sòl i sostre industrial del municipi i la resta de la comarca. També serveix per localitzar els polígons industrials i veure la seva localització.

Portal de Polígons

6.- Cercador del SIPAE de la Generalitat de Catalunya: Aquest cercador us facilitarà la informació de la resta de Catalunya en localització de serveis i polígons industrials.

cercador gencat